حکم رئیس دانشکده علوم قرآنی مشهد تمدید شد.
حکم ریاست دانشکده علوم قرآنی مشهد توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر نقیب رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم به مدت دو سال تمدید شد.
بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم برگزار می شود.
حضرت زینب(س)؛ سرور صابران عالم
حضرت زینب(س) به گواهی تاریخ و گزارشها و روایتهای صحیح، هیچگاه در صحنه کربلا و دوران اسارت، نه تنها به خدا شکایتی نکرد و لب به اعتراض نگشود، بلکه همواره با بهترین تعبیرها و با تلاوت آیات قرآن، شکر و سپاسگزاری خود را به درگاه خداوند بزرگ اعلام میکرد.
حضرت زینب(س)؛ الگوی جاودانه صبر و بصیرت برای عصر معاصر
حضرت زینب(س) الگویی از صبر و استقامت در برابر سختیها و ناملایمات ارائه میدهند و ایشان با بصیرت سیاسی و آگاهی اجتماعی خود، به ما میآموزند که در مواجهه با بیعدالتیها و انحرافات، باید از حقیقت دفاع کرد و پیام حق را به هر قیمتی به نسلهای آینده رساند.
نهجالبلاغه به مثابه منبعی برای تفسیر قرآن است
سخنان، رفتار و تقریرات مولا علی(ع) که همگى تبیین و تفسیر عملى قرآن و ارجاع متشابهات قرآن به محکمات و ارائه تأویلات آن مطابق با شرایط زمان، مکان و مخاطبان گوناگون بوده است، اغلب در قالب نهجالبلاغه برای ما باقی ماندهاند.
وظایف ما در قبال پدران جسمانی و روحانی از منظر قرآن و روایات معصومان(ع)
از منظر قرآن و روایات معصومان(ع)، احترام و تکریم، اطاعت و فرمانبرداری، نیکی و احسان و دعای خیر و طلب توفیق از جمله وظایف ما در قبال پدران جسمانی و روحانی است.
امام علی(ع) و ترویج حقوق شهروندی در سیره حکومتی
امام علی(ع) بهعنوان یکی از بزرگترین شخصیتهای تاریخ اسلام همواره بهعنوان الگویی از عدالت و احترام به حقوق انسانی شناخته شدهاند و سیره حکومتی و اجتماعی ایشان در دوران خلافت، بهویژه در برخورد با مسائل حقوقی و اجتماعی، بهطور برجستهای بر عدالت و حقوق شهروندی تأکید دارد.
تبیین جلوههای کلامی در قصه حضرت مریم(س)
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم گفت: اگر به آیات منزلت حضرت مریم(س) رجوع کنیم اوصاف زیبایی را میبینیم که مفسران هم در تفسیر آن ماندهاند، مانند تعبیر اصطفی. اصطفی به معنای آن است که از میان چیزی بهترینها، پاکها و خوبترینها انتخاب شود، یعنی خداوند از میان همه عالمیان از اولین و آخرین زن در عصر خودش حضرت مریم(س) را انتخاب کرد، پس با شخصیتی مواجه هستیم که در شمار انبیاء الهی نیست، اما از ظواهر آیات شریفه میشود برداشت کرد که در زمره معصومین قرار گیرد.
«فدک»؛ سهم خواهی اقتصادی یا نماد حقخواهی و مظلومیت حضرت زهرا(س)
نشست علمی با موضوع «فدک؛ سهم خواهی اقتصادی یا نماد حقخواهی و مظلومیت حضرت زهرا(س)، در دانشکده علوم قرآنی مشهد برگزار شد.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم؛
بنا بر دیدگاه امام خمینی(ره) باید به قصص قرآن نگاه تربیتی داشته باشیم.
دکتر محسن رجبی قدسی، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در نشست علمی در دانشکده علوم قرآنی مشهد به تبیین «قصه آدم ابوالبشر در قرآن کریم» پرداخت.