برگزاری نشست معرفت امام عصر(عج) در عالم میثاق در دانشکده علوم قرآنی مشهد
اولین جلسه از سلسله نشست های معرفت مهدوی با موضوع معرفت امام عصر(عج) در عالم میثاق در دانشکده علوم قرآنی مشهد به صورت مجازی برگزار شد.
 ١٤٠٠/٠١/٢٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری نشست «تبادل فرهنگی اسلام با کشورهای همسایه» در دانشکده علوم قرآنی مشهد
نشست علمی با موضوع «تبادل فرهنگی اسلام با کشورهای همسایه؛ روش‌ها و چگونگی با حضور دکتر تقی صادقی، رایزن سابق فرهنگی ایران در پاکستان به صورت غیرحضوری در دانشکده علوم قرآنی مشهد برگزار شد.
 ١٣٩٩/١٠/٠٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
فراخوان مقاله دوفصلنامه علمی تخصصی «پژوهشنامه نقد آرای تفسیری»
مجله دانشكده علوم قرآنی مشهد با عنوان «پژوهشنامه نقد آرای تفسیری» با رويكرد علمي_پژوهشی آماده دريافت مقالات علمي می باشد.
 ١٣٩٩/٠٩/٢٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
کرسی علمی ترویجی « تحلیل گفتمانی قرائات منسوب به ائمه(ع)، مطالعه موردی آیه 33 سوره مبارکه آل عمران »
دومین کرسی علمی ترویجی با عنوان « تحلیل گفتمانی قرائات منسوب به ائمه(ع)، مطالعه موردی آیه 33 سوره مبارکه آل عمران » در دانشکده علوم قرآنی مشهد برگزار می شود.
 ١٣٩٩/٠٩/٢٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
پذیرش دانشجو در دانشکده علوم قرآنی مشهد
دانشکده علوم قرآنی مشهد از میان برادران و خواهران علاقه مند به تحصیل در رشته های قرآنی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد - دوره روزانه- از طریق آزمون¬های سراسری کارشناسی و کارشناسی ارشد به صورت رایگان برای سال تحصیلی 1400-1399 دانشجو می پذیرد.
 ١٣٩٩/٠٧/٠٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
دیدار معاون توسعه مدیریت دانشگاه علوم و معارف قرآن با مدیرکل اوقاف خراسان رضوی
در راستای گسترش تعاملات دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با سازمان اوقاف و امور خیریه و حل مشکلات و موانع موجود، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه جلسه ای با مدیر کل اوقاف و امورخیریه خراسان رضوی برگزار کرد.
 ١٣٩٩/٠٤/٢٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
پذیرش دانشجو در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم از میان داوطلبان تحصیل در رشته علوم قرآن و حدیث، دانشجو می پذیرد.
 ١٣٩٩/٠٤/٢٢ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری جلسه شورای آموزشی پژوهشی در دانشکده علوم قرآنی مشهد
جلسه شورای آموزشی پژوهشی با موضوع امتحانات غیرحضوری در دانشکده علوم قرآنی مشهد برگزار شد.
 ١٣٩٩/٠٤/٠٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری اولین نشست مشترک اساتید و کارکنان دانشکده علوم قرآنی مشهد در سال 99
اولین نشست مشترک اساتید و کارکنان دانشکده علوم قرآنی مشهد در سال 1399ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
 ١٣٩٩/٠٤/٠٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
اولین روز برگزاری امتحانات حضوری پایان نیمسال دوم 99-1398 در دانشکده علوم قرآنی مشهد
اولین روز امتحانات پایان نیمسال دوم 99-1398 جمعی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشکده علوم قرآنی مشهد با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
 ١٣٩٩/٠٣/٣١ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>