ثبت نام وام های دانشجویی
  • 1403/07/13 - 15:30
  • /appsettingFree

ثبت نام وام های دانشجویی

ثبت نام انواع وام های دانشجویی آغاز شده است.

به اطلاع متقاضیان دریافت تسهیلات دانشجویی می رساند فرآیند ثبت تقاضای وام توسط دانشجویان از تاریخ 1403/7/1 الی 1403/9/14در بازه زمان های ذیل می باشد:

���� انواع مبلغ و بازه زمانی دریافتی وام های دانشجویی����

◀️وام تحصیلی:
����بازه زمانی 1403/8/1 الی 1403/9/1
مبلغ:
 کارشناسی: 5/000/000  تومان
کارشناسی ارشد7/500/000تومان

◀️ وام ودیعه مسکن مخصوص متاهلین:
����بازه زمانی درخواست وام: 1403/7/1 الی 1403/9/1
شهرها با جمعیت 500هزار و کمتر: 100/000/000تومان
شهرها با جمعیت بیش از 500هزار نفر 150/000/000تومان
کلان شهرها:  200/000/000تومان

◀️وام ضروری شامل:
1- خرید لوازم کمک آموزشی شامل موبایل ولپ تاپ و....
2-وام ازدواج که بیش از یکسال نگذشته باشد.
3-دانشجو با بیماری خاص
4-دانشجوی توان خواه
5- حوادث طبیعی
6- فوت اقوام درجه یک
����بازه زمانی درخواست وام: 1403/8/1 الی 1403/9/1
مبلغ وام: 10/000/000 تومان
���� دانشجویان می توانند حداکثر دو نوع وام از شش نوع وام ضروری را در هر مقطع تحصیلی درخواست دهند.

◀️ وام شهریه:
کارشناسی: 3/000/000 تومان
کارشناسی ارشد: 5/000/000تومان
دکترا: 7/000/000تومان
����بازه زمانی درخواست وام: 1403/9/1 الی 1403/9/14

☘️بعداز ثبت درخواست،  مراتب را جهت تایید و تکمیل به امور دانشجویی اطلاع نمایید.

���� مدارک مورد نیاز: ارائه و ثبت اطلاعات سند تعهد محضری دانشجویی، ضامن رسمی( دارای فیش حقوقی، حکم کارگزینی)
 (فرم سند تعهد را از سامانه  دریافت نمایید).

����سقف مبلغ ضمانت وام های دانشجویی ( به ترتیب 60، 120 و بیش از 120میلیون) می باشد. ارائه گواهی کسر از حقوق  برای دانشجویانی که سقف وام آنها بیش از 120میلیون تومان می رسد ضروری است.

���� ثبت شماره حساب بانک تجارت بدین صورت می باشد: 1- ثبت شماره 24 رقمی شبا
ثبت شماره شبا بدون IR و اعداد به صورت انگلیسی ثبت شود.
❗️و فعال بودن شماره حساب دانشجو.

���� وام های دانشجویی ، به دانشجویان شاغل تعلق نمی گیرد.

����وام تحصیلی دانشجویان متاهل دو برابر مبلغ وام دانشجویان مجرد می باشد.

����دانشجویان متاهل در ثبت اطلاعات تاهلی خود حتما دقت نمایند.

����در ثبت اطلاعت فردی دقت نمایید. در صورت ثبت اطلاعات اشتباه امکان ویرایش وجود ندارد.

آدرس ورود به سامانه صندوق رفاه دانشجویی:

❇️ نکته : اگر رمز و پسورد ورود به سایت را نداشتید از گزینه خدمات هوشمند وارد شود. در ضمن در ثبت شماره همراه، حتما باید شماره همراه به نام دانشجو باشد.
��������������������������������������������

✅لازم به ذکر است ثبت و تایید و ارسال درخواست وام به منزله دریافت وام نیست و بستگی به مقدار اعتبار صندوق رفاه که یک صندوق  یکپارچه  است دارد و دانشکده مسئولیتی در این خصوص ندارد.

سایر نکات در خصوص وام های دانشجویی:

▫️دانشجویانی که درخواست وام در سامانه صندوق رفاه ثبت می نمایند؛ به جهت یکپارچگی سامانه صندوق رفاه میان تمام دانشگاه ها، لازم است ابتدا حتما نام دانشگاه: علوم و معارف قرآن کریم و نام دانشکده را انتخاب و تایید نمایند تا در زمان انتقال به کارتابل کاربر مشخص باشد دانشجو مربوط به کدام دانشکده است و حتما ضروری است بعد از ثبت درخواست، مراتب را به امور دانشجویی دانشکده اطلاع داده تا امور دانشجویی درخواست آن ها را از سایر دانشکده ها جدا و تایید و ارسال نماید در غیر اینصورت درخواست شخص بایگانی می شود و قابل اجرا نمی باشد.

▫️دانشجویان محترم دقت نمایند پس از ثبت نام و درخواست وام و بارگزاری مدارک توسط خود دانشجو در سامانه صندوق رفاه و بعد از انجام کلیه مراحل، مراتب را جهت تایید وام به امور دانشجویی اطلاع دهند.

▫️وام تحصیلی و شهریه هر ترم به دانشجویان محترم تعلق می گیرد.

▫️وام ضروری در طول مدت تحصیل دو بار و از دو نوع متفاوت قابل درخواست می باشد.

▫️وام ودیعه مسکن فقط یک بار در طول دوره تحصیلی به دانشجویان متاهل دارای شرایط تعلق می گیرد.

نحوه بازپرداخت وام ها:
▫️وام ودیعه مسکن به صورت یکجا بعداز فارغ التحصیلی و سایر وام ها بعد از پرداخت 10 درصد، مابقی تقسیط می گردد.

تذکر:
▫️دانشجو تا 9 ماه بعد از فارغ التحصیلی ضمن مراجعه به سامانه صندوق رفاه باید تکلیف وام های دریافتی خود را مشخص نماید.
در صورت عدم تعیین تکلیف و نحوه پرداخت باید کلیه وام های دریافتی به صورت یکجا پرداخت می گردد.

مدیر سایت مشهد

مدیر سایت مشهد