الف. وظایف عمومی:

1. انجام کلیه امور دفتری، تدوین پیش نویش مکاتبات، ارسال و دریافت نامه‌ها و گزارشات مربوط.
  2. پی گیری مکاتبات انجام شده تا حصول نتیجه.
  3. پاسخگویی به مکاتبات، مراجعات و تماس‌ها.
  4. پی گیری اجرای برنامه‌های مصوب.
  5. برنامه ریزی و تشکیل جلسات، شوراها و کارگروه­های تخصصی حوزه خود.
  6. تدوین پیش نویس صورتجلسات و پی گیری اجرای مصوبات شوراها و جلسات مربوط.
  7. ایجاد بانک‌های اطلاعاتی مورد نیاز، نگهداری، تصحیح و به روز رسانی آن­ها.
  8. تدوین گزارشات مستمر و دوره‌ای، حسب مورد.
  9. تلاش مستمر در راستای ارتقای دانش سازمانی و مهارت در حوزه انجام احسن وظایف.
  10. ارتباط مستمر با حوزه مربوطه در سازمان مرکزی دانشگاه، ارائه گزارشات و کسب راهنمایی‌های لازم.
  11. تکریم ارباب رجوع.
  12. انجام امور و وظایف محوله از سوی مافوق.

ب. وظایف اختصاصی:

کارشناس فرهنگی، قرآن و عترت

1. -  برنامه ریزی و اجرای برنامه‌های فرهنگی مبتنی بر نیازشناسی، زمان شناسی و زبان شناسی مخاطب.
  2. -  نظر سنجی مستمر در خصوص کیفیت و نوع فعالیت‌های فرهنگی، از حیث کارآیی و اثر بخشی و انعکاس. بازخورد برنامه‌ها به معاونت فرهنگی دانشگاه.
  3. -  تدوین تقویم برنامه‌های فرهنگی دانشکده و پی گیری اجرای آن مطابق زمان بندی مشخص.
  4. -  پی گیری و رفع موانع اجرای برنامه‌های تشکل‌های فرهنگی و دانشجویی.
  5. -  تشکیل شورای فرهنگی دانشکده، طرح دستور جلسات، تدوین و ابلاغ صورتجلسه مربوط و پی گیری اجرای مصوبات.
  6. -  حمایت از تشکیل کانون‌های دانشجویی، انجمن های علمی دانشجویی و تشکل‌های فرهنگی، برنامه ریزی، حمایت و نظارت بر انتخابات، نحوه تشکیل و فعالیت آن‌ها.
  7. -  برنامه ریزی جلب مشارکت حد اکثری دانشجویان در اجرای برنامه‌های فرهنگی.
  8. -  تهیه و نصب پوستر، تبلیغات و اطلاع رسانی و ارسال دعوت نامه‌های مربوط به برگزاری رویدادهای فرهنگی دانشکده با هماهنگی روابط عمومی.
  9. -  انجام هماهنگی‌های لازم در خصوص تامین و تدارک منابع و امکانات مورد نیاز و پشتیبانی برگزاری برنامه­ها و رویدادهای فرهنگی.
  10. -  انعکاس اخبار و رویدادهای فرهنگی و ارائه گزارش فعالیت‌های انجام شده به روابط عمومی دانشکده جهت درج در سایت و انعکاس خبری.
  11. -  فضا سازی محیط دانشکده بر مبنای تصویر سازی آیات قرآن کریم، روایات و سیره اهل بیت (علیهم السلام)
  12. -  مدیریت وکنترل تابلوهای فرهنگی (دانشکده و خوابگاه) و نظارت بر محتوای پوسترهای درج شده در آن
  13. -  برگزاری منظم مراسم­های مستمر از قبیل نماز جماعت، مراسمات هفتگی‌ و سایر برنامه‌های مذهبی و پی گیری امور مربوط
  14. -  برگزاری مراسم‌ها و جشن‌های ملی، مذهبی، جشن فارغ التحصیلی و ازدواج دانشجویی
  15. -  حمایت از فعالیت‌های فرهنگی و پرورشی در محیط سراهای دانشجویی و نظارت بر حسن اجرای آن‌ها
  16. -  برگزاری نشست‌های تخصصی، طرح و تحلیل مباحث اعتقادی، سیاسی، فرهنگی و هنری مورد نیاز و علاقه دانشجویان، همکاران و اساتید
  17. -  برگزاری دوره‌های مطالعاتی، نشست‌های بینشی و بصیرت افزایی، آزاد اندیشی، نقد و نظر و مناظره‌های دانشجویی
  18. -  حمایت از فعالیت‌های قرآنی، جشنواره قرآن و عترت، برگزاری محافل انس با قرآن کریم و... در دانشکده و سراهای دانشجویی.
  19. -  برنامه ریزی و اجرای برنامه‌های ترویج عفاف و حجاب و حمایت از فعالیت‌های این حوزه.
  20. -  برگزاری نمایشگاه‌های ملی، مذهبی و ایجاد زمینه مناسب برای عرضه آثار فرهنگی و هنری دانشجویان.
  21. -  برگزاری بزرگداشت‌ها، گرامیداشت‌ها و جشن‌ها و هماهنگی شرکت جمعی در راهپیمایی‌ها با هماهنگی روابط عمومی دانشکده.
  22. -  برگزاری مسابقات و جشنواره‌های قرآنی، فرهنگی و هنری و تشویق و ترغیب دانشجویان برای شرکت در آن‌ها.
  23. -  حضور و مشارکت جدی در جشنواره های ملی و سراسری، مانند جشنواره حرکت و رویش و ...
  24. -  برنامه ریزی و برگزاری اردوهای دانشجویی (آموزشی، فرهنگی، زیارتی، علمی، راهیان نور، علمی و هنری) برای دانشجویان
  25. -  حمایت از انتشار نشریات دانشجویی دانشگاهی، همکاری در تولید و نظارت بر آن.
  26. -  هماهنگی برگزاری کارگاه‌های فنی، حرفه‌ای و مهارت افزایی.
  27. -  تشکیل کانون دانش آموختگان، پی گیری و انجام فعالیت‌های مربوط به آن.
  28. -  استفاده از ظرفیت اعضای هیات علمی و اساتید در برنامه‌های فرهنگی.
  29. -  انجام فعالیت‌های مربوط به حج عمره دانشجویی، ازدواج دانشجویی و اردوهای مذهبی و انجام هماهنگی‌های مربوط.
  30. -  ثبت فعالیت‌ها و گزارش برنامه‌ها در درگاه فرهنگی وزارت علوم
  31. -  تعامل و ارتباط موثر با سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی همسو در شهر، مبادله تفاهم نامه همکاری و مشارکت با آن‌ها در اجرای برنامه‌های فرهنگی موثر
  32. -  شناسایی چهره‌های شاخص فرهنگی و قرآنی منطقه، ایجاد ارتباط، دعوت و تبادل نظر با آنان در تقویت برنامه‌های فرهنگی دانشکده.