امروز: سه شنبه ٣٠ مهر ١٣٩٨

سایت نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
خبرگزاري بين المللي قرآن پایگاه قرآنی دانشجویی ایحاء

ابلاغ آیین نامه نهایی طرح پایش قرآنی دانشجویان

به توجه به مصوبه هیأت رئیسه دانشگاه در خصوص برگزاری طرح پایش قرآنی مهارت های دانشجویان، آیین نامه اجرایی طرح از سوی معاونت آموزش دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ابلاغ گردید.

بنابر ماده یک این آیین نامه، گذراندن دروس «پایش مهارت های قرآنی (روخوانی و روانخوانی)» و «پایش مهارت های قرآنی (تجوید مقدماتی)» برای دانشجویان الزامی بوده و شرط فارغ التحصیلی، گذراندن این دروس می باشد.

همچنین در ماده دو آمده است که دانشجویان ورودی سال 1395 و 1396 در مقطع کارشناسی ملزم به انتخاب واحد دروس «پایش مهارت های قرآنی (روخوانی و روانخوانی)» و «پایش مهارت­های قرآنی (تجوید مقدماتی)» در نیم سال تحصیلی 3981 می باشند؛ و سایر دانشجویان (مقطع کارشناسی) ورودی 1397 و بعد از آن  ملزم به انتخاب واحد و گذراندن دروس یاد شده در نیم سال پنجم تحصیلی می باشند.

در ماده سه این آیین نامه نیز آمده است که کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری که در حال تحصیل می باشند ملزم به انتخاب واحد دروس «پایش مهارت های قرآنی (روخوانی و روانخوانی)» و «پایش مهارت های قرآنی (تجوید مقدماتی)» در نیم سال تحصیلی 3981 می باشند و سایر دانشجویان (مقطع کارشناسی ارشد و دکتری) ورودی 1398 و بعد از آن  ملزم به انتخاب واحد و گذراندن دروس یاد شده در نیم سال سوم تحصیلی می باشند.

خاطرنشان می سازد آیات مربوط به طرح پایش قرآنی در طرح پایش، سوره مبارکه طلاق صفحات 558 و 559 از قرآن با خط عثمان طه می باشد وارزیابی دانشجویان بر اساس فایل صوتی تلاوت این سوره می باشد.

بنابراین ابلاغ، حداقل نمره قبولی در دروس «پایش مهارت های قرآنی (روخوانی و روانخوانی)»  هفده- 17 و «پایش مهارت های قرآنی (تجوید مقدماتی)» نـمره دوازده - 12 می باشد.

گفتنی است با توجه به اهمیت موضوع و یکسان­سازی سطح نمره­دهی، آزمون عملی(شفاهی) دانشجویان در دروس یاد شده، به صورت متمرکز در معاونت فرهنگی دانشگاه ارزیابی و نمره آنها توسط معاونت آموزش در سامانه گلستان درج خواهد شد.

لازم به ذکر است فایل تلاوت کلیه دانشجویان می­بایست با حضور کارشناس محترم فرهنگی در دانشکده و در قالب فرمت mp3 ضبط و به دانشگاه ارسال می گردد.

١٣:١٨ - شنبه ٢٥ خرداد ١٣٩٨    /    عدد : ٣٧١٩    /    تعداد نمایش : ١١١

برای این خبر نظری ثبت نشده است