پذیرش رایگان دانشجوی کارشناسی در دانشکده علوم قرآنی مشهد
  • 1403/06/14 - 05:12
  • /appsettingFree

پذیرش رایگان دانشجوی کارشناسی در دانشکده علوم قرآنی مشهد

دانشکده علوم قرآنی مشهد در مقطع کارشناسی به صورت رایگان دانشجو می پذیرد.

دانشکده علوم قرآنی مشهد از بین خواهران و برادران واجد شرایط و علاقه مند به تحصیل در رشته علوم قرآن و حدیث در مقطع کارشناسی در دوره روزانه به صورت رایگان از طریق کنکور سراسری دانشجو می پذیرد.

داوطلبان آزمون سراسری که مجاز به انتخاب رشته در دانشگاه های روزانه شده اند می توانند حداکثر تا 18 شهریور ماه سال جاری با مراجعه به سایت سازمان سنجش کشور به نشانی sanjesh.org و انتخاب کد 36273 در  در صورت قبولی نسبت به تحصیل در دانشکده علوم قرآنی مشهد اقدام نمایند.

شایان ذکر است پذیرش در دانشکده علوم قرآنی مشهد از میان داوطلبان رشته های ریاضی- فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی و معارف اسلامی انجام می پذیرد.

تحصیل رایگان، اعضای هیات علمی تمام وقت، ارائه خوابگاه دانشجویی، کلاس های مجزای برادران و خواهران، تسهیلات وام های دانشجویی و کتابخانه تخصصی از جمله مزایای تحصیل در این دانشکده می باشد.

علاقه مندان جهت کسب اطلاع بیشتر می توانند با شماره تلفن های 05138449600 و 05138449700 تماس گرفته و یا به سایت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم به نشانی quran.ac.ir و یا کانال اطلاع رسانی دانشکده علوم قرآنی مشهد به نشانی eitaa.com/u_quran در پیام رسان ایتا مراجعه نمایند.

نشانی ما: مشهد، خیابان سناباد، نبش سناباد33

مدیر سایت مشهد